AFYONKARAHİSAR / ÇAY - Karacaören İlkokulu

Karacaören İlkokulu

Yukarı Mah.Süleyman Demirel Bulvarı K.Karacaören Kasabası ÇAY/AFYONKARAHİSAR
Vizyon
KARACAÖREN İLKOKULU OLARAK VİZYONUMUZ Biz Karacaören İlkokulu olarak; Bilim ve teknolojinin farkında olan, değişime ve gelişime açık, öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden, değerlerini yaşayan ve yaşatan, hoşgörü sahibi, farklılıkları zenginlik kabul eden, yüksek moral değerlere sahip, kendine güvenen, katılımcı, kendini sorgulayan, etkili ve nitelikli, çağdaş, demokratik ve laik bireyler yetiştirmek üzere her türlü teknoloji, tesis, organizasyon, anlayış ve insan kaynakları imkanlarına sahip bir model okul olmak, istiyoruz.
Misyon
KARACAÖREN İLKOKULU OLARAK MİSYONUMUZ Biz Karacaören İlkokulu olarak bütün öğrencilerimizin; Bireysel yeteneklerini ve öğrenme stillerini dikkate alarak öğrenmelerini; bilgili, becerili ve özgüvenli olmalarını; çevresi ile iyi ve olumlu iletişim kuracak davranışları kazanmalarını, olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilmelerini, çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazanmalarını, gelişen teknolojiyi izleyip kullanabilmelerini, liderlik özelliklerinin yanı sıra, işbirliğine ve ekip çalışmalarına yatkın bireyler olmalarını sağlamak için varız.
Derslik :8<
Öğretim Şekli :Normal Öğretim
Kaloriferli
ADSL (1 Mbit)
Pansiyon Bilgileri
0 - Okulumuzun lojmanı bulunmamaktadır.
Ulaşım
Kasabamız belediye araçları her saat başında çay ilçe merkezinden ve kasabamızdan hareket etmektedir. Ulaşım sıkıntısı bulunmamaktadır.
Yerleşim Yeri
Kasabamız Çay ilçesine 13 km uzaklıkta bulunmaktadır. Kuzeydoğusunda Pazarağaç kasabası; Kuzeybatısında İnli Kasabası ve Güney Batısında Akkonak Kasabası; Güneyinde ise Sultan Dağları bulunmaktadır
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Okulumuz Çay ilçe merkezine 13 km Afyonkarahisar şehir merkezine 50 km uzaklıktadır.
Taban-Tavan Puan Bilgileri
Okulun YGS/LYS Başarı Durumu