Sportif Yetenek Taraması ve 112 Acil Çağrı Merkezi Ziyareti

Sağlıklı ve hareketli bir yaşamın gereği olarak toplumda spor yapma kültürünü yerleştirmek, erken yaşta spora yatkın çocukları tespit ederek spor branşlarına yönlendirmek ve üst düzey sporcu olarak yetiştirilmelerini sağlamak amacıyla başlatılan Türkiye Sportif Yetenek Taraması ve Spor Yönlendirme Programı kapsamında öğrencilerimiz, öğretmenleri gözetiminde ilçe merkezi Mustafa Kemal Ortaokulu Spor Salonundaki seçmelere katıldılar.

Ayrıca 112 Acil Çağrı Merkezi Protokolü doğrultusunda bütün acil çağrı numaralarının "112" altında birleştiği konusunda bilgilenmek ve gereksiz çağrılar konusunda bilinçlenmek amacıyla Çay ilçesindeki Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonunu ziyaret ettiler.

Bizlere bu faaliyetlere katılmamızda araç tahsisinde bulunarak destek sağlayan Karacaören Belediyemize ve emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

17.05.2022 150

17-05-202217-05-2022